Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

SANITAS: αλλάζει τις συνήθειες της μαγειρικής με το νέο αντικολλητικό χαρτί με multi-bake τεχνολογία και το γιορτάζει σε ένα διήμερο Cooking Event

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Η SANITAS, η κορυφαία μάρκα στη φροντίδα του σπιτιού του Ομίλου Σαράντη, δημιούργησε ένα μοναδικό event για να συστήσει στους «ειδικούς» του φαγητού το νέο, αναβαθμισμένο αντικολλητικό της χαρτί. Κορυφαίοι chef, διατροφολόγοι, mummy Bloggers & food experts, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή εμπειρία, μαγειρεύοντας μαζί με τον έμπειρο chef Γαβριήλ Νικολαΐδη, ξεδιπλώνοντας από κοινού μυστικά που θα αλλάξουν την καθημερινότητα μας. Χρήση στο φούρνο, στο air fryer, στη τοστιέρα αλλά ακόμα και στο τηγάνι, έρχονται να πιστοποιήσουν τη multi-bake τεχνολογία που εγγυώνται την υπεροχή του αντικολλητικού χαρτιού SANITAS και να δημιουργήσουν νέες εναλλακτικές που μας εξοικονομούν χρόνο και κόπο. Το event έλαβε χώρα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στις 19 και 20 Απριλίου, ενώ περισσότεροι από 50 φίλοι της SANITAS έδωσαν το παρόν, δείχνοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στη διαχρονική αυτή μάρκα.

Οι αναβαθμισμένες ιδιότητες του αντικολλητικού χαρτιού SANITAS οφείλονται στο ακόμα πιο πυκνό και παχύ πλέγμα που το καθιστούν κορυφαίο σε κάθε πρόκληση. Με αυτό τον τρόπο, το αντικολλητικό χαρτί SANITAS βοηθά στο να κρατάει καθαρά τα σκεύη, για ακόμη πιο γρήγορο ή καθόλου πλύσιμο και αγκαλιάζει όλες τις μεθόδους μαγειρικής αποδεικνύοντας στην πράξη πως μπορεί να συμβαδίσει με όλες τις μαγειρικές τάσεις της εποχής. Παράλληλα το αντικολλητικό χαρτί SANITAS είναι κομποστοποιήσιμο και μετά τη χρήση του μπορεί να απορριφθεί στους ειδικούς καφέ κάδους.

Με κοινή φιλοσοφία και αξίες, ο Όμιλος Σαράντη και η SANITAS συνεχίζουν να προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία. Καθοδηγούμενοι από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, εφαρμόζουμε πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον και συμβάλλουν στην προστασία του. Με τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, επιδιώκουμε τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που αντικατοπτρίζουν τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών. Με αφοσίωση στην καινοτομία και τη βιώσιμη πρακτική, συνεχίζουμε να προωθούμε την αειφορία σε κάθε επίπεδο της επιχείρησής μας, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για τις μελλοντικές γενιές.

 

Σχετικά με τη SANITAS

Η SANITAS είναι μία αξιόπιστη μάρκα με παρουσία στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 50 χρόνια. Σκοπός της είναι να προσφέρει συνεχώς ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα που κάνουν τη καθημερινότητα των ανθρώπων πιο απλή και ευχάριστη. Πάντα με συνέπεια στις αρχές της και με σεβασμό προς τους καταναλωτές, δημιουργεί ασφαλή και πρακτικά προϊόντα δίνοντας λύσεις για όλο το νοικοκυριό. Με μήνυμα «Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα», αποστολή της SANITAS, μέσω των καινοτόμων προϊόντων, είναι να αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό μας στην κουζίνα αλλά και να προστατεύει το περιβάλλον, ερευνώντας συνεχώς νέες, «πράσινες» λύσεις. Η SANITAS είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στην ανώτερη ποιότητα, την εμπιστοσύνη που εμπνέει, το δυναμισμό του να εξελίσσεται και για τα ασφαλή προϊόντα της. Αυτές οι αξίες βρίσκονται στον πυρήνα του DNA της και αντικατοπτρίζονται στον σχεδιασμό και την παραγωγή των προϊόντων της.

SANITAS: αλλάζει τις συνήθειες της μαγειρικής με το νέο αντικολλητικό χαρτί με multi-bake τεχνολογία και το γιορτάζει σε ένα διήμερο Cooking Event (152,0KB)

2η Εθελοντική Δράση Καθαρισμού από τον Όμιλο Σαράντη και το megabrand SANITAS σε συνεργασία με το Save Your Hood

Ο Όμιλος Σαράντη και το αξιόπιστο brand SANITAS πιστοί στη δέσμευσή τους για μείωση  του οικολογικού τους αποτυπώματος,  διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού με την υποστήριξη του Save Your Hood.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies