Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

ΝΕΑ & ΜEDIA

Δελτία Τύπου

17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023 Ομίλου Σαράντη

O Όμιλος Σαράντη, πιστός στη στρατηγική του, εντείνει τις προσπάθειές του προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την αφοσίωσή του για καινοτομία και τη δέσμευσή του για προϊόντα υψηλής ποιότητας, ασφαλή προς τον άνθρωπο και φιλικά προς το περιβάλλον.

4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Ο Όμιλος Σαράντη συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Μια από τις μακροβιότερες ελληνικές εταιρείες συνεχίζει την πορεία της ως κορυφαίος περιφερειακός παίκτης, βασιζόμενη στις εξαιρετικές επιδόσεις της και τα ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα Η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.

15 ΜΑΐΟΥ 2024

Ο Όμιλος Σαράντη λανσάρει τα νέα Noxzema Αφρόλουτρα Bonuspack και τα νέα Noxzema Υγρά Κρεμοσάπουνα

Ο Όμιλος Σαράντη, αποδεικνύει τη δέσμευσή του για μια διαρκώς δυναμική φιλοσοφία έρευνας και ανάπτυξης ενώ παράλληλα επενδύει στην ελληνική αγορά, εκσυγχρονίζοντας το εργοστάσιο παραγωγής του στα Οινόφυτα.

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

SANITAS: αλλάζει τις συνήθειες της μαγειρικής με το νέο αντικολλητικό χαρτί με multi-bake τεχνολογία και το γιορτάζει σε ένα διήμερο Cooking Event

Η SANITAS, η κορυφαία μάρκα στη φροντίδα του σπιτιού του Ομίλου Σαράντη, δημιούργησε ένα μοναδικό event για να συστήσει στους «ειδικούς» του φαγητού το νέο, αναβαθμισμένο αντικολλητικό της χαρτί. Κορυφαίοι chef, διατροφολόγοι, mummy Bloggers & food experts, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή εμπειρία, μαγειρεύοντας μαζί με τον έμπειρο chef Γαβριήλ Νικολαΐδη, ξεδιπλώνοντας από κοινού μυστικά που θα αλλάξουν την καθημερινότητα μας.

5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Νέες Διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη και το Τμήμα Διεθνούς Ανάπτυξης από τα Sales Excellence Awards 2024

Ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες οργανωμένες σε 8 business units – Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας και επιλεγμένων διεθνών αγορών), Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Δυτικά Βαλκάνια, Τσεχία & Σλοβακία, Ουκρανία, Ουγγαρία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

2η Εθελοντική Δράση Καθαρισμού από τον Όμιλο Σαράντη και το megabrand SANITAS σε συνεργασία με το Save Your Hood

Ο Όμιλος Σαράντη και το αξιόπιστο brand SANITAS πιστοί στη δέσμευσή τους για μείωση  του οικολογικού τους αποτυπώματος,  διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού με την υποστήριξη του Save Your Hood.

15 ΜΑΐΟΥ 2024

Όμιλος Σαράντη: Οργανωτικές Αλλαγές στη Διεύθυνση Group Marketing & Νέο Στέλεχος στη Διεύθυνση Πωλήσεων Ελλάδος

Ο Όμιλος Σαράντη, στο πλαίσιο των ενεργειών του για περαιτέρω ανάπτυξη και με στόχο την επίτευξη των μελλοντικών στρατηγικών του σχεδίων, συνεχίζει και επενδύει στην ενίσχυση της οργανωτικής του δομής, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις των αγορών που δραστηριοποιείται.

18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Συμμετοχή του Ομίλου Σαράντη στην 55η έκθεση Cosmoprof Worldwide Bologna 2024

Η συμμετοχή του Ομίλου Σαράντη στη φετινή έκθεση της Cosmoprof Worldwide Bologna 2024, αποτελεί την 6η κατά σειρά συμμετοχή στην κορυφαία διεθνή έκθεση προϊόντων ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στην Bologna.

Gallery

Aνακάλυψε περισσότερα για τα τελευταία νέα μας μέσα από videos και φωτογραφίες στο Gallery.

Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies