Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

ΝΕΑ & ΜEDIA

Δελτία Τύπου

15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σύνοψη Οικονομικών Αποτελεσμάτων Εννεαμήνου 2022

ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗ Σύνοψη Οικονομικών Αποτελεσμάτων Εννεαμήνου 2022 ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Κατά το εννεάμηνο του 2022, ο Όμιλος διατήρησε σημαντική δυναμική αύξησης πωλήσεων εν μέσω ενός δύσκολου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και κατάφερε να βελτιώσει το περιθώριο EBIT του σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ικανότητα του Ομίλου να μετριάσει τις πληθωριστικές πιέσεις.

31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

STOP BULLYING. HUMAN-UP ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ: Μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Σαράντη και του STR8 μαζί με επιλεγμένες αλυσίδες super market για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού σε συνεργασία με τον Οργανισμό KMOP

O Όμιλος Σαράντη και το STR8, το δημοφιλές brand του Ομίλου για την ανδρική φροντίδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους με επιλεγμένες ελληνικές αλυσίδες super market προκειμένου να ενισχύσουν το έργο του μη κρατικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού «KMOP» & την πρωτοβουλία “Live Without bullying”.

6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Ο Όμιλος Σαράντη και η Lanes διακρίθηκαν στα Best in Pharmacy Awards 2022

Η Lanes, προϊόν του Ομίλου Σαράντη, ως η no1 μάρκα στην κατηγορία της βιταμίνης C* συνεχίζει να καινοτομεί και να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά συμμετείχε στα Best in Pharmacy Awards 2022, το θεσμό επιβράβευσης καλών πρακτικών Marketing και Καινοτομίας προϊόντων φαρμακείου και διακρίθηκε για το καινοτόμο νέο συμπλήρωμα, Lanes Defense Booster, με το Bronze Award στην κατηγορία «Καλύτερο προϊόν για την προστασία από τον Covid-19» αλλά και για την λιποσωμιακής μορφής βιταμίνη C της Lanes Liposomal Vitamin C 1000mg  με το Silver Award στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα Διατροφής».

28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Super Market Awards 2022

Δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε ο Όμιλος Σαράντη στο πλαίσιο της διοργάνωσης των φετινών Supermarket Awards, τον θεσμό που αναγνωρίζει και επιβραβεύει κάθε χρόνο τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τις αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο, οι οποίες συνέβαλαν ουσιαστικά στην αναβάθμιση των επιχειρήσεων και του λιανεμπορίου τροφίμων συνολικά.

11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Ο Όμιλος Σαράντη ολοκληρώνει την επένδυσή του στο νέο εργοστάσιο παραγωγής της θυγατρικής του, Polipak

Η κατασκευή της νέας παραγωγικής μονάδας της Polipak, θυγατρικής του Ομίλου Σαράντη στην Πολωνία, ολοκληρώθηκε, ενώ πραγματοποιήθηκε η μετεγκατάσταση στις νέες εγκαταστάσεις. Το νέο, 24.000 τετραγωνικών μέτρων, τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο παραγωγής περιλαμβάνει εκσυγχρονισμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, αναβαθμισμένο R&D και εφαρμόζει αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής οδηγώντας στην παραγωγή φιλικότερων προς το περιβάλλον προϊόντων και σε αυξημένη ενεργειακή απόδοση.

25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Ο Όμιλος Σαράντη μέσω της θυγατρικής του στη Ρουμανία και του FINO υποστηρίζει τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση “Let’s Do it Romania”

Ο Όμιλος Σαράντη μέσω της θυγατρικής του στη Ρουμανία συμμετέχει για ακόμα μία φορά, ενεργά με το FINO, ένα από τα πιο αγαπημένα brand προϊόντων οικιακής χρήσης του Ομίλου, στην πρωτοβουλία “Let’s Do It Romania”.

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Ο Όμιλος Σαράντη, μέσω της θυγατρικής του στην Βουλγαρία και με την υποστήριξη του FINO συμμετείχε στην 10η έκδοση της καμπάνιας “Let's clean Bulgaria together”

Στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Όμιλος Σαράντη και το FINO, ένα από τα πιο αγαπημένα brand προϊόντων οικιακής χρήσης του Ομίλου, γιόρτασαν  την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού 2022, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη εθελοντική δράση της χώρας με τίτλο "Let's clean Bulgaria together".

26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Όμιλος Σαράντη - Επενδύσεις για την προάσπιση ενός ασφαλούς και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος και την συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων

Η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και η ενεργή συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος και στη θωράκιση της ασφάλειας και υγείας στην εργασία, αποτελούν βασικό στόχο και αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας του Ομίλου.

Gallery

Aνακάλυψε περισσότερα για τα τελευταία νέα μας μέσα από videos και φωτογραφίες στο Gallery.

Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies