Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Έρευνα και ανάπτυξη

Η καινοτομία και η ποιότητα είναι οι κύριες δυνάμεις που μας ωθούν να προσφέρουμε αγαπημένα και αξιόπιστα brands που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών μας. Η ανάπτυξη προϊόντων αποτελεί ένα από τα κύρια μέρη του επιχειρηματικού μας μοντέλου, προκειμένου να παρέχουμε στο καταναλωτικό κοινό μας brands που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή τους ζωή. Εργαζόμαστε σε μια ευρεία γκάμα από projects, σε συνδυασμό με την αναζήτηση νέων τεχνολογιών, έχοντας ως πηγή έμπνευσης τη συνεχή μας προσπάθεια να προσφέρουμε brands που έχουν την υψηλότερη ποιότητα και ταυτόχρονα υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Το τελευταίας τεχνολογίας εργαστήριο μας Έρευνας και Ανάπτυξης στα Οινόφυτα, απαρτίζεται από υψηλά καταρτισμένους επιστήμονες, κοσμετολόγους, χημικούς και μηχανικούς, οι οποίοι διασφαλίζουν ότι οι τελευταίες επιστημονικές γνώσεις και τάσεις ενσωματώνονται πλήρως στην ανάπτυξη καινοτόμων και ασφαλών προϊόντων που αντιπροσωπεύουν πάντα μια φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία ως προς την ανάπτυξη των προϊόντων μας.

Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και ετήσια παραγωγή άνω των 200 νέων καλλυντικών προϊόντων, μπορούμε να προβλέψουμε τις επερχόμενες προκλήσεις σχετικά με τη βελτίωση της ευημερίας και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που θα αντιμετωπιστούν μέσω της επιστήμης. Το καθήκον μας είναι να προσαρμοζόμαστε σε συνεχείς αλλαγές. Οι ερευνητικές μας ομάδες στοχεύουν στο να συγκεντρώσουν τις καλύτερες ιδέες μέσα σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με κορυφαία πανεπιστήμια και εξειδικευμένες εταιρείες. Εξετάζουμε τις δυνατότητες της κυκλικής καινοτομίας τόσο σε επίπεδο συστατικών όσο και σε συσκευασιών. Στα πλαίσια της διερεύνησης των δυνατοτήτων ξεκινήσαμε πιλοτικά προγράμματα για brands και υλικά για μελλοντικά λανσαρίσματα, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες υψηλής ποιότητας του καταναλωτικού μας κοινού. 

  • Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές για τα συστατικά των αρωμάτων και των καλλυντικών μας
  • Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα στην Ευρώπη
  • Διαρκής βελτίωση της επιστημονικής μας γνώσης μέσω σεμιναρίων και προγραμμάτων επιμόρφωσης.
  • Συνεχής ενημέρωση και γνώση των κανονισμών και πλήρης επιστημονική υποστήριξη για το τελικό προϊόν
  • Διασφαλίζουμε την εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογιών συσκευασίας και τάσεων στον κλάδο του marketing

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ,
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ “KΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ”

  • Εσωτερικές δυνατότητες Έρευνας & Ανάπτυξης που επιτρέπουν χρονικά και οικονομικά αποδοτική ανάπτυξη νέων σκευασμάτων και συνθέσεων.
  • Εργαστήριο κορυφαίων προδιαγραφών που επιτρέπει να δημιουργήσουμε όλων των ειδών συνθέσεις και φόρμουλες όπως gel, γαλακτώματα, λάδια, αλοιφές, αφρόλουτρα σώματος, σαμπουάν μαλλιών, micellar υγρά, τονωτικά κ.λπ.
  • Με δυνατότητες PILOT / UP-SCALING

Η δέσμευση μας για Ποιότητα

Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων είναι μία από τις κύριες προτεραιότητες της Εταιρείας. Η ποιότητα είναι το θεμέλιο πίσω από τη διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων μας και είναι ο βασικός παράγοντας που ωθεί το όραμα μας να προσφέρουμε brands που αγαπά και εμπιστεύεται το κοινό, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες τους.

Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies