Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

PiC: Η ολοκληρωμένη σειρά πιεσόμετρων & η ευγενική χορηγία σε οίκους ευγηρίας!

19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Με σεβασμό για την υγεία και ασφάλεια των πολιτών, ο όμιλος Σαράντης προχώρησε σε δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε διάφορα κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων ατόμων, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες τους, ενισχύοντας τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του.

Στο πλαίσιο αυτό, και σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία PiC της οποίας κατέχει την αποκλειστική αντιπροσωπία στην Ελλάδα, ο όμιλος Σαράντης πρόσφερε σαράντα (40) σύγχρονα ψηφιακά πιεσόμετρα για την κάλυψη των αναγκών 15 Οίκων Ευγηρίας της Αττικής.

Με τη δωρεά αυτή, ο όμιλος Σαράντης φιλοδοξεί να συνεισφέρει στο αξιέπαινο έργο των κέντρων φιλοξενίας ηλικιωμένων ατόμων, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του στο ιατρικό προσωπικό, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους διοικητικούς υπαλλήλους των κέντρων, για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που δίνουν για την φροντίδα των ηλικιωμένων ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

Τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Τα κύρια πλεονεκτήματα τους είναι η ευκολία χρήσης και η μεγάλη ακρίβεια τους. Η PiC διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά πιεσόμετρων προηγμένης τεχνολογίας, κλινικά ελεγμένα και επικυρωμένα από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Υπέρτασης​ (ESH) και διαθέτουν πέντε χρόνια εγγύηση.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Όμιλος Σαράντης προχώρησε στη δωρεά πιεσόμετρων με μοντέλο PiC Easy Rapid το οποίο διαθέτει ανιχνευτή αρρυθμίας και καταχωρεί έως και 60 μνήμες με ημερομηνία και ώρα. Εκτός της συγκεκριμένης συσκευής είναι διαθέσιμη μια πληθώρα πιεσόμετρων με διαφορετικές λειτουργίες και χρήσεις. Το πιεσόμετρο PiC Help Rapid διαθέτει προ-διαμορφωμένη περιχειρίδα με ανιχνευτή κίνησης, ανιχνευτή αρρυθμίας και καταχωρεί έως και 100 μνήμες για δύο χρήστες με ημερομηνία και ώρα. Ακόμη, με το PiC Mobile Rapid, εκτός των παραπάνω λειτουργιών, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth με το PiC app και το PiC Health Station για αποθήκευση και αποστολή μετρήσεων. Το ίδιο ισχύει και για το πιεσόμετρο PiC Mobile Wrist, το οποίο όντας το μοναδικό πιεσόμετρο καρπού της σειράς, καθιστάτε το πλέον πρακτικό & εύκολο στην μεταφορά. Τέλος, το PiC Cardio Afib είναι ένα εξιδεικευμένο πιεσόμετρο, το οποίο πέραν των υπολοίπων λειτουργιών, ανιχνεύει καρδιακές ανωμαλίες όπως κολπική μαρμαρυγή και αρρυθμία. Όλα τα πιεσόμετρα της PiC συνοδεύονται από εγγύηση 5 ετών και είναι επικυρωμένα από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Υπέρτασης.

Λίγα λόγια για το brand:

Η PiC είναι μία Ιταλική μάρκα, η οποία δραστηριοποιείται στην κατηγορία των προϊόντων προσωπικής φροντίδας & υγιεινής, πάνω από 50 χρόνια, στην Ελλάδα διανέμεται από την Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. Χάρη στην πολυετή της εμπειρία & τεχνογνωσία, η PiC έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των καταναλωτών όσο και των επαγγελματιών καθώς, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα, άριστης ποιότητας & εύκολα ως προς την χρήση.! ‘’It’s easy with PiC!‘’

PiC: Η ολοκληρωμένη σειρά πιεσόμετρων & η ευγενική χορηγία σε οίκους ευγηρίας! (291,5KB)

Ο Όμιλος Σαράντη λανσάρει τα νέα Noxzema Αφρόλουτρα Bonuspack και τα νέα Noxzema Υγρά Κρεμοσάπουνα

Ο Όμιλος Σαράντη, αποδεικνύει τη δέσμευσή του για μια διαρκώς δυναμική φιλοσοφία έρευνας και ανάπτυξης ενώ παράλληλα επενδύει στην ελληνική αγορά, εκσυγχρονίζοντας το εργοστάσιο παραγωγής του στα Οινόφυτα.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies