Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Ο Όμιλος Σαράντη και το SANITAS συμπράττουν με μεγάλες αλυσίδες Super Market και στηρίζουν το έργο του κινήματος Save Your Hood

6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Ο Όμιλος Σαράντη και το megabrand SANITAS σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες Super Market, προσφέρουν την υποστήριξή τους στο εξαιρετικό έργο του κινήματος Save your Hood. Η ευαισθητοποίηση και η υιοθέτηση πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν βασικό στοιχείο της στρατηγικής του Ομίλου ο οποίος στοχεύει σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνεργασίες.

 Όραμα του Ομίλου είναι να προσφέρει αγαπημένα και αξιόπιστα brands που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών με υπευθυνότητα προς την κοινωνία και το περιβάλλον εντός του κύκλου της δραστηριότητάς του.  Σε αυτό το πλαίσιο, το SANITAS με σεβασμό στον πλανήτη εντάσσει τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της λειτουργίας του. Με αποστολή να βελτιώνει την καθημερινότητα όλων μας, αναζητά πάντα το καλύτερο και το προσφέρει με καινοτόμες λύσεις και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία αναπτύσσονται με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών.  Tο μήνυμα «Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα» αποτελεί ταυτόχρονα υπόσχεση και το σκοπό της μάρκας. Έναν ενιαίο σκοπό που αντιπροσωπεύει, ανθρώπους, κοινότητες και τον πλανήτη μας. Έτσι, από τον Οκτώβριο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με επιλεγμένες αλυσίδες Super Market, όπου για κάθε αγορά SANITAS σακούλες απορριμμάτων, θα διατίθενται 0,02€ στο κίνημα Save Your Hood για τη στήριξη του έργου του. Η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη! Φροντίζουμε για το μέλλον με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε για το παρόν!

Σε αυτό το ταξίδι της προσπάθειάς μας, έχουμε το κίνημα Save Your Hood ως σύμμαχο, κάνοντας την πρωτοβουλία πράξη προκειμένου να βελτιώσουμε τις γειτονιές μας μαζί. Η ανάγκη όλων μας  να έχουμε

πιο καθαρούς και πιο όμορφους χώρους, μάς ενώνει, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και στη βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο Όμιλος Σαράντη δείχνει έμπρακτα τη δέσμευσή του προς μία πιο βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον επιχειρηματική πρακτική επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται μέσα από «πράσινες πρακτικές» και με δράσεις που προωθούν την αειφορία και περιορίζουν το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.  

*Η ενέργεια ισχύει από 05/10/2023 έως τις  06/12/2023 για συγκεκριμένα συνεργαζόμενα super market.

 

Όμιλος Σαράντη

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

Ο Όμιλος Σαράντη και το SANITAS συμπράττουν με μεγάλες αλυσίδες Super Market και στηρίζουν το έργο του κινήματος Save Your Hood (161,8KB)

Κορυφαίες Διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Procurement Excellence Awards 2024

Ο Όμιλος Σαράντη και το Τμήμα Προμηθειών κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Category Management Initiative με την υποψηφιότητα “Fragrance Excellence: A Category Management journey towards sustainable simplicity and cost optimization” καθώς και Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Manufacturing  με την υποψηφιότητα ”Procurement Team: Mapping the road towards Excellence!”.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies