Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Ο Όμιλος Σαράντη καινοτομεί και λανσάρει το clinéa, το νέο refillable clean skincare Brand φαρμακείου

7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

O Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, πιστός στη στρατηγική του, εντείνει τις προσπάθειές του προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την αφοσίωσή του για καινοτομία και τη δέσμευσή του για προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μέσα από το νέο λανσάρισμα του clean beauty brand clinéa που μπαίνει δυναμικά στον τομέα της ομορφιάς, καταρρίπτει τα όρια ανάμεσα σε επιστήμη και φύση.  Το clinéa, πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις δεσμεύσεις του Ομίλου, θέτει νέους όρους, δημιουργεί και καινοτομεί, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης. Επιλέγοντας τα καλά στοιχεία των δύο αυτών κόσμων, ο Όμιλος Σαράντη δημιούργησε το νέο refillable skincare brand φαρμακείου που είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και σέβεται το περιβάλλον.

Το πρωτοποριακό clinéa, με tagline #refill_goodness,  προσφέρει μία πλούσια γκάμα από διαφορετικές σειρές περιποίησης, που συχνά αλλάζουν υφή κατά τη χρήση, με στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη: τη σειρά καθαρισμού προσώπου, τη σειρά ενυδάτωσης, τη σειρά αντιγήρανσης & λάμψης, τη σειρά εξειδικευμένης δράσης ορών προσώπου και τα refills.

Η φιλοσοφία της σειράς βασίζεται στο: «Να μας ξαναγεμίζει με ό,τι μας γεμίζει καλό», δημιουργώντας οικολογικές και επαναγεμιζόμενες συσκευασίες με ανταλλακτικές κάψουλες. Κάθε κάψουλα είναι 100% ανακυκλώσιμη, εξοικονομώντας το 87% της συσκευασίας με κάθε της αντικατάσταση, ενώ τα προϊόντα τα οποία δεν ξαναγεμίζουν είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Όλα τα προϊόντα παράγονται  κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις, με ειδικά σχεδιασμένες φόρμουλες που συνδυάζουν αποτελεσματικά δραστικά συστατικά υψηλής απόδοσης με ισχυρά φυσικά συστατικά, αφαιρώντας οποιοδήποτε επιβλαβές συστατικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Επιπρόσθετα όλα τα προϊόντα clinéa, αναπτύχθηκαν και παράγονται στις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στα Οινόφυτα, κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, με φιλικότερους προς το περιβάλλον τρόπους παραγωγής, καθώς σημαντικό μέρος της παραγωγικής ενέργειας του εργοστασίου τροφοδοτείται από φωτοβολταϊκά συστήματα.

Βασική δέσμευση της μάρκας είναι να μην κάνει δοκιμές σε ζώα σε κάθε στάδιο ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων, είναι vegan friendly, με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα,  και βιώσιμες πρώτες ύλες. Η “clean beauty” φιλοσοφία του brand ολοκληρώνεται με το αποκλειστικό σύνολο 4 Balance Boosters με Υαλουρονικό οξύ, Κομπούχα & Πρεβιοτικά  που βοηθά στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας της επιδερμίδας (μικροβίωμα, pH, φυσικός φραγμός, κυτταρική επικοινωνία) και χαρίζει υγιή και αναζωογονημένη όψη.    

Ο Όμιλος Σαράντη, δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο του, προωθώντας έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής στους καταναλωτές, υποστηρίζοντας μια οικολογική προοπτική στη χρήση των προϊόντων του, αγκαλιάζοντας τις έννοιες της ανακύκλωσης, της υπεύθυνης χρήσης των προϊόντων του με σεβασμό στο περιβάλλον, την ορθολογική διαχείριση απορριμμάτων και την επαναχρησιμοποίηση των συσκευασιών του.

Official website: https://clineacosmetics.com/el,

Facebook: https://www.facebook.com/clineagreece,

Instagram: https://www.instagram.com/clinea_greece/ | @clinea_greece

 

Contact Info: Eleni Pappa, Corporate Communications Director, epappa@sarantisgroup.com , tel. +30 210 6173065

Nioti Aliki, Brand Manager, anioti@sarantisgroup.com, tel: +30 210 6173106

 

Όμιλος Σαράντη  

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

Ο Όμιλος Σαράντη καινοτομεί και λανσάρει το clinéa, το νέο refillable clean skincare Brand φαρμακείου (513,3KB)

Κορυφαίες Διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Procurement Excellence Awards 2024

Ο Όμιλος Σαράντη και το Τμήμα Προμηθειών κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Category Management Initiative με την υποψηφιότητα “Fragrance Excellence: A Category Management journey towards sustainable simplicity and cost optimization” καθώς και Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Manufacturing  με την υποψηφιότητα ”Procurement Team: Mapping the road towards Excellence!”.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies