Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Human – Up: «Μίλα για όσα νιώθεις κάθε μέρα!»

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Ο Όμιλος Σαράντη και το STR8  συνεχίζουν για 2η συνεχή χρονιά, μαζί με επιλεγμένες αλυσίδες super market, την επιτυχημένη καμπάνια Human-Up,  μέσω της οποίας προάγουν την «ενσυναίσθηση» και ακούν τις ανάγκες του αντρικού νεανικού  κοινού οι οποίες έχουν αλλάξει ακολουθώντας μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση, προάγοντας την ανοιχτή επικοινωνία. Το ανανεωμένο STR8  έρχεται δυναμικά να κάνει τη διαφορά για άλλη μια φορά, με στόχο να καταπολεμήσει και να περιορίσει φαινόμενα τοξικών συμπεριφορών που συνδέονται με τα στερεότυπα. ​Συμμετέχει στον αγώνα ενάντια στο “bullying” (κακοποίηση και εκφοβισμό) τόσο σε νεαρές ηλικίες, όσο και γενικότερα. ​

Το STR8 , με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έρχεται να μιλήσει στο νεανικό κοινό και να προτρέψει τον άντρα φέτος να μην φοβάται να εκφραστεί και να δείξει τα συναισθήματα τουνα κάνει ελεύθερα αυτό που αισθάνεται.​ Σε έναν κόσμο όπου τα πράγματα γίνονται όλο και πιο σύνθετα και περίπλοκα, οι άνδρες θέλουν να ενεργήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Φρέσκο και δυναμικό, αισιόδοξο και φωτεινό, το δημοφιλές brand για την ανδρική φροντίδα συνεργάζεται με τον φορέα Κέντρο Μέριμνας Οικογενείας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) και με την πρωτοβουλία “Live Without Bullying” στηρίζει τη λειτουργία του, διαθέτοντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του, κατά τα προγραμματισμένα in-store activations, στην τόνωση του αγώνα κατά τoυ bullying. Το STR8 , πλήρως εναρμονισμένο με τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου, ενδυναμώνει το δικαίωμα όλων να μιλούν ανοιχτά και καταπολεμά το bullying. Ο Όμιλος Σαράντη,  αναγνωρίζοντας σε βάθος την ευθύνη του ενώπιων των μελλοντικών γενεών, δεσμεύεται να παίξει το ρόλο του στην αλλαγή σε κοινωνικό, περιβαλλοντικό και ηθικό επίπεδο, με αποφάσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στρατηγικές συνεργασίας.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΤΗ ΖΟΥΜΕ STR8!

 

Contact Info: Eleni Pappa, Corporate Communications Director, epappa@sarantisgroup.com , tel. 210 6173065

Όμιλος Σαράντη

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.   

Human – Up: «Μίλα για όσα νιώθεις κάθε μέρα!» (172,8KB)

2η Εθελοντική Δράση Καθαρισμού από τον Όμιλο Σαράντη και το megabrand SANITAS σε συνεργασία με το Save Your Hood

Ο Όμιλος Σαράντη και το αξιόπιστο brand SANITAS πιστοί στη δέσμευσή τους για μείωση  του οικολογικού τους αποτυπώματος,  διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού με την υποστήριξη του Save Your Hood.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies