Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στο δημοφιλή και αξιόπιστο διαγωνισμό Prix De Beauté 2022

8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Ο Όμιλος Σαράντη διακρίθηκε με πέντε βραβεία στην 22η διοργάνωση των Βραβείων Ομορφιάς Prix de Beauté, τον πιο δημοφιλή και αξιόπιστο διαγωνισμό προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά και διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών με στόχο πάντα την ανάδειξη των κορυφαίων μεταξύ των αρίστων.

Στην τελετή απονομής, η ανανεωμένη σειρά Noxzema απέσπασε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία περιποίησης προσώπου & σώματος ευρείας διανομής, όπου µέσα από τη νέα της εµφάνιση ενθαρρύνει την αυτοφροντίδα, με δερµατολογικά ελεγµένα αποσµητικά προϊόντα, αφρόλουτρα και καλλυντικά ξυρίσµατος, χωρίς καθόλου οινόπνευµα προσφέροντας σίγουρη προστασία. Στην κατηγορία ανδρική περιποίηση η ανανεωμένη σειρά ανδρικής περιποίησης Noxzema Men,  απέσπασε το Αργυρό βραβείο, με προϊόντα που αφορούν το ξύρισµα, την αποσµητική προστασία και τον καθαρισµό του σώµατος στο ντους. Όλες οι συνθέσεις προστατεύουν και περιποιούνται την επιδερµίδα και είναι δερµατολογικά ελεγµένες. Τα αποσµητικά προσφέρουν 48ωρη προστασία µε φιλικά προς την επιδερµίδα συστατικά, ενώ τα αφρόλουτρα αποτελούνται από 95% βιοδιασπώµενα συστατικά. Η ανδρική σειρά περιποίησης Noxzema Men ολοκληρώνεται με τη σειρά αφρών ξυρίσματος, οι οποίες προστατεύουν και περιποιούνται την ανδρική επιδερμίδα για ένα εύκολο, χωρίς ερεθισμούς, ξύρισμα. Στην κατηγορία περιποίησης μαλλιών ευρείας διανομής η πλήρως ανανεωμένη σειρά Orzene Beer recipes, µε νέες vegan, βιοδιασπώµενες φόρµουλες, απέσπασε το Αργυρό βραβείο. Οι νέες vegan, βιοδιασπώμενες φόρμουλες βασισμένες πάντα στη σοφία της μπύρας, είναι πλούσιες σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες, αμινοξέα και βιταμίνη Ε καθώς και σε 90% ευεργετικά συστατικά φυσικής προέλευσης.

Επιπλέον, στην ενότητα επιλεκτικής διανομής, το brand περιποίησης από την Αυστραλία, Grown Alchemist, απέσπασε Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Clean Beauty, για τη νέα σειρά του, όπου με βασικούς άξονες Cleanse, Detox και Activate προσφέρει µια ασφαλή φροντίδα για το πρόσωπο το σώµα και τα µαλλιά. Με ολιστική προσέγγιση και ιδρυµένη από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, ο Grown Alchemist έχει ως σκοπό τη διατήρηση υγιούς επιδερµίδας µέσα από προηγµένα βιοσυµβατά προϊόντα οµορφιάς, µε κύριο χαρακτηριστικό τα ενεργά φυσικά συστατικά. Οι συνθέσεις τους είναι πιστοποιηµένες clean, οργανικές, φιλικές προς το περιβάλλον και δεν δοκιµάζονται σε ζώα. Όλα τα προϊόντα είναι σε ανακυκλώσιµες συσκευασίες.

Επιπλέον, το Βurberry Hero, απέσπασε Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Ανδρικό Άρωμα Επιλεκτικής διανομής. Το Burberry Hero, πλήρως ευθυγραµµισµένο µε τη διαχρονικότητα του οίκου και τη σύγχρονη αντίληψη, συνδυάζει πικάντικες και ξυλώδεις νότες. Είναι δροσερό, φωτεινό και ταυτόχρονα τολµηρό. Νότες από περγαµόντο, άρκευθο και µαύρο πιπέρι αναµειγνύονται µε τρία ζεστά έλαια από ξύλο κέδρου για να προσδώσουν το επιθυµητό βάθος στο άρωµα. Το πρώτο ξύλο έχει συλλεχθεί από τα Απαλάχια Όρη στη Βιρτζίνια, το δεύτερο από την Οροσειρά του Άτλαντα στην Αφρική και το τρίτο από τα Ιµαλάια.

Στον Όμιλο Σαράντη η καινοτομία και η ποιότητα είναι η κινητήριος δύναμη που μας ωθεί να προσφέρουμε αγαπημένα και αξιόπιστα brands που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών. Έχοντας στην κατοχή μας πάνω από 100 brands υψηλής ποιότητας και αναγνωρισιμότητας στο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο στις κατηγορίες Προσωπικής Φροντίδας & Περιποίησης, Καλλυντικών Επιλεκτικής Διανομής, Οικιακής Φροντίδας, Υγείας & Φροντίδας και Επαγγελματικής χρήσης, οι συγκεκριμένες διακρίσεις έρχονται να επισφραγίσουν τη δέσμευση μας για υψηλής ποιότητας καταναλωτικά προϊόντα που οι άνθρωποι αγαπούν και εμπιστεύονται στην καθημερινή τους ζωή, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών και το κοινωνικο-περιβαλλοντικό αντίκτυπo της δράσης μας.

 

Για επικοινωνία με τον Όμιλο: Ελένη Παππά, Corporate Communications Director, epappa@sarantisgroup.com, τηλ. +30 210 6173065

 

Όμιλος Σαράντη   

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.   

Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στο δημοφιλή και αξιόπιστο διαγωνισμό Prix De Beauté 2022 (291,6KB)

Κορυφαίες Διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Procurement Excellence Awards 2024

Ο Όμιλος Σαράντη και το Τμήμα Προμηθειών κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Category Management Initiative με την υποψηφιότητα “Fragrance Excellence: A Category Management journey towards sustainable simplicity and cost optimization” καθώς και Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Manufacturing  με την υποψηφιότητα ”Procurement Team: Mapping the road towards Excellence!”.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies