Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Το SANITAS και η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού περιμετρικά του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι

17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Το SANITAS του Ομίλου Σαράντη και η ΑΒ Βασιλόπουλος ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν την 1η κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, μία περιοχή που θα φροντίζουν συστηματικά με κοινές δράσεις, με την ουσιαστική συμβολή του Πανελλήνιου Εθελοντικού Κινήματος Save your Hood.  

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του πάρκου με τη συμμετοχή πάνω 50 εργαζομένων των δύο εταιριών αλλά και εθελοντών που βρέθηκαν στο σημείο αγκαλιάζοντας αυτή την πρωτοβουλία. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο πάρκο και αφού τους διατέθηκαν σακούλες απορριμμάτων νέας τεχνολογίας  SANITAS FLEX&STRONG από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και ο υπόλοιπος εξοπλισμός, ξεκίνησαν την αποκομιδή των απορριμμάτων. Με σύνθημα «Όλα μπορούν να γίνουν Καλύτερα» όπου αποτελεί και τη δέσμευση της μάρκας, οι εθελοντές καθάρισαν όλη την έκταση του πάρκου, απομακρύνοντας περίπου 6.900 λίτρα απορριμμάτων, εκ των οποίων τα 2.200 λίτρα οδηγήθηκαν προς την ανακύκλωση, ενώ 4.700 λίτρα από αυτά οδηγήθηκαν στον πράσινο κάδο. Η κλιματική αλλαγή έχει ήδη εμφανή αποτελέσματα με σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον και κατά συνέπεια στην ανθρώπινη ζωή και υγεία επηρεάζοντας πτυχές της καθημερινότητάς μας. Ο πλανήτης είναι το σπίτι μας και καλούμαστε να το προστατέψουμε μετατρέποντας την κλιματική κρίση σε ευκαιρία. Όλα ξεκινούν από το σπίτι μας υιοθετώντας συνήθειες πιο φιλικές προς το περιβάλλον. To SANITAS με σεβασμό στο περιβάλλον υιοθετεί και εφαρμόζει πράσινες πρακτικές μειώνοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Μετά το πέρας του εθελοντικού καθαρισμού μοιράστηκαν σε όλους τους εθελοντές χυμοί και νερά ΑΒ εκφράζοντας την εκτίμησή του.

Παράλληλα, στο χώρο βρισκόταν σταθμευμένο το πρώτο παγκοσμίως Κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης AB» μια συνεργασία καινοτομίας της ΑΒ Βασιλόπουλος με την ΤΕΧΑΝ την εταιρία-ηγέτη στον τομέα της κατασκευής και λειτουργίας αυτόματων υψηλής τεχνολογίας μηχανημάτων ανακύκλωσης, όπου άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό,  για να κάνει την ανακύκλωση πράξη.

O Όμιλος Σαράντη αναγνωρίζει την αξία του εθελοντισμού σε όλες τις μορφές του. Στηρίζουμε πλήρως την πρωτοβουλία και την αφοσίωση των ανθρώπων που επιλέγουν να δίνουν το χρόνο  και τις δεξιότητές τους για το κοινό καλό. Μαζί, προχωράμε σε δράσεις καθαρισμού συνεισφέροντας ενεργά στο περιβάλλον και συγκεντρώνουμε απόβλητα κάθε είδους. Ενώνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας, SANITAS και ΑΒ Βασιλόπουλος και φροντίζουμε για το μέλλον με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε για το παρόν!

 

Όμιλος Σαράντη

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

Το SANITAS και η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού περιμετρικά του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι (158,7KB)

Κορυφαίες Διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Procurement Excellence Awards 2024

Ο Όμιλος Σαράντη και το Τμήμα Προμηθειών κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Category Management Initiative με την υποψηφιότητα “Fragrance Excellence: A Category Management journey towards sustainable simplicity and cost optimization” καθώς και Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Manufacturing  με την υποψηφιότητα ”Procurement Team: Mapping the road towards Excellence!”.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies