Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

PassPantou – Skills for wheels Μια Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τον Όμιλο Σαράντη και τα My market

24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Ο Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες και η ελληνική αλυσίδα super market, My market, με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, επεκτείνουν τη συνεργασία τους και αναλαμβάνουν από κοινού την Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PassPantou – Skills for wheels

Πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στον άνθρωπο και στην κοινωνία, φέτος, μεταφέρουμε τη συζήτηση από το πρόβλημα της προσβασιμότητας στη δύναμη της ανεξαρτησίας, επιλέγοντας να συνεργαστούμε με τον παραολυμπιονίκη Μάκη Καλαρά, υποστηρίζοντας τον οργανισμό RUSH OUT.

Μέσω της Πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PassPantou – Skills for wheels υποστηρίζουμε  την εκπαίδευση 10 συνανθρώπων μας χρηματοδοτώντας όλο το πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τη βιωματική εκπαίδευση πάνω σε καθημερινές πρακτικές αυτοεξυπηρέτησης από το Μάκη Καλαρά και την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών του. Παράλληλα, με την αγορά προϊόντων του Ομίλου Σαράντη στα καταστήματα My market, οι καταναλωτές συμβάλουν κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο στη δράση, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την εκπαίδευση ανθρώπων με κινητική αναπηρία για μια αυτόνομη καθημερινότητα.

Ο Όμιλος Σαράντη, μέσα από την υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία του συνεχίζει το έργο της εταιρικής τους κοινωνικής ευθύνης αποσκοπώντας οι δράσεις τους να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία με σεβασμό στον άνθρωπο. 

 

Contact Info: Eleni Pappa, Corporate Communications Director, epappa@sarantisgroup.com, tel. +30 210 6173065

Όμιλος Σαράντη

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

My market

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 232 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Το 2021 εισήλθαν στον επιχειρηματικό χώρο των καταστημάτων της γειτονιάς, μέσω του μοντέλου franchising και την ονομασία: My market Local. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

PassPantou – Skills for wheels Μια Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τον Όμιλο Σαράντη και τα My market (152,5KB)

Κορυφαίες Διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Procurement Excellence Awards 2024

Ο Όμιλος Σαράντη και το Τμήμα Προμηθειών κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Category Management Initiative με την υποψηφιότητα “Fragrance Excellence: A Category Management journey towards sustainable simplicity and cost optimization” καθώς και Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Manufacturing  με την υποψηφιότητα ”Procurement Team: Mapping the road towards Excellence!”.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies