Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Παρουσίαση του νέου γυναικείου αρώματος Burberry Goddess που διατίθεται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σαράντη στην Ελλάδα

6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ο Όμιλος Σαράντη, μέσα από τη σημαντική γνώση των αγορών όπου δραστηριοποιείται, το συνεχώς διευρυνόμενο προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο , σε συνδυασμό με το εκτεταμένο δίκτυο διανομής του, τον καθιστούν τον ιδανικό στρατηγικό συνεργάτη για οποιαδήποτε εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων επιθυμεί να εισέλθει και να επεκταθεί στην περιοχή δραστηριοποίησής του.

Στοχεύοντας πάντοτε σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνεργασίες φροντίζει και διατηρεί την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή αγαπημένων διεθνώς brands. Αυτή τη φορά, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά events της σεζόν, ο οίκος Burberry Beauty, που στην Ελλάδα διατίθεται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σαράντη, έκανε τη διεθνή παρουσίαση του νέου γυναικείου αρώματος Burberry Goddess Eau de Parfum. Πρόσωπα από το χώρο της show biz, δημοσιογράφοι αλλά και στρατηγικοί συνεργάτες της αγοράς είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια μαγική φθινοπωρινή βραδιά στην ειδυλλιακά φωταγωγημένη Λίμνη Βουλιαγμένης, ενώ στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» και δεκάδες influencers από το εξωτερικό: οι περίπου 70 εκπρόσωποι από ευρωπαϊκές χώρες  που βρέθηκαν στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση, απόλαυσαν στο έπακρο την ελληνική φιλοξενία, σε ένα τριήμερο εορταστικό ταξίδι που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του νέου λανσαρίσματος.

Με φόντο το εκθαμβωτικής ομορφιάς σκηνικό της λίμνης και υπό τους μελωδικούς ήχους live άρπας, οι αφίξεις στο στολίδι της αθηναϊκής ριβιέρας διαδέχονταν η μία την άλλη, με τα φλας των φωτογράφων και τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων να καταγράφουν λαμπερές εμφανίσεις. Τη βραδιά άνοιξε η Mette Engell, Senior Vice President της COTY Ευρώπης, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εξαιρετική επιτυχία του αρώματος που έχει ήδη σκαρφαλώσει στην κορυφή σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε τη σκυτάλη στην κεντρική παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Mary Vytinaros. Η Ελληνοαυστραλή καλλονή συντόνισε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με την κορυφαία αρωματοποιό

και «μύτη» του αρώματος, Amandine Clerc Marie, για τα μυστικά της νέας αυτής πολυσυζητημένης δημιουργίας: μια μοναδική gourmand οσφρητική συγχορδία, με πρωταγωνιστές ένα τρίπτυχο από ξεχωριστές βανίλιες, νότες εξαιρετικά αγαπητές στις απανταχού λάτρεις των γλυκών αρωμάτων, που αποτέλεσαν και την έμπνευση για τα μεθυστικά signature cocktails της βραδιάς.

Στον Όμιλο Σαράντη η ιστορία μας καθορίζει την ταυτότητά μας στο σήμερα. Η δύναμη των brands μας και η άρτια οργάνωσή μας είναι οι πυλώνες της φιλοσοφίας μας και αυτοί που ενισχύουν την στενή συνεργασία με τους stakeholder μας, στο κοινό στόχο μας για την παραγωγή αξίας. Καθοδηγούμενοι από τον σκοπό μας, ακολουθούμε και επενδύουμε σε μια σαφή στρατηγική που περιλαμβάνει την επέκταση του γεωγραφικού μας αποτυπώματος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  και που έχει διαμορφωθεί καθ’ όλη την διάρκεια της επιτυχημένης ιστορίας μας, και η οποία δημιουργεί βιώσιμη κερδοφόρα ανάπτυξη και αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους.

 

Όμιλος Σαράντη

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

Παρουσίαση του νέου γυναικείου αρώματος Burberry Goddess που διατίθεται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σαράντη στην Ελλάδα (138,0KB)

2η Εθελοντική Δράση Καθαρισμού από τον Όμιλο Σαράντη και το megabrand SANITAS σε συνεργασία με το Save Your Hood

Ο Όμιλος Σαράντη και το αξιόπιστο brand SANITAS πιστοί στη δέσμευσή τους για μείωση  του οικολογικού τους αποτυπώματος,  διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού με την υποστήριξη του Save Your Hood.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies