Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Ο Όμιλος Σαράντη απέσπασε 4 Χρυσές Διακρίσεις στα Packaging Awards 2023 κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο “Packaging Brand of The Year” με το πρωτοποριακό clinéa

11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Ο Όμιλος Σαράντη, ξεχώρισε για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες του και τον σεβασμό προς το περιβάλλον στα φετινά Packaging Awards 2023, με το πρωτοποριακό clinéa ,το 1ο refillable skincare brand. Ο Όμιλος, μέσα από τον θεσμό που επιβραβεύει επιχειρήσεις που καταφέρνουν να αποδώσουν την πραγματική αξία της συσκευασίας στο branding των προϊόντων, απέσπασε 4 Χρυσά Βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες,   κατακτώντας παράλληλα τον κορυφαίο τίτλο της χρονιάς  Packaging Brand of The Year”. Πιο συγκεκριμένα:

  • Gold βραβείο στην κατηγορία Καινοτομία στη συσκευασία Cosmetics & Personal Care
  • Gold βραβείο στην κατηγορία Reusable | Recyclable Packaging
  • Gold βραβείο στην κατηγορία Καινοτομία στη συσκευασία | Circular Economy
  • Gold βραβείο στην κατηγορία Marketing in the Greek Market

Ο Όμιλος Σαράντη επενδύει σε καινοτόμες και ποιοτικές πρακτικές προσφέροντας αγαπημένα και αξιόπιστα brands που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Μέσα από μια ευρεία γκάμα projects, σε συνδυασμό με την αναζήτηση νέων τεχνολογιών, έχοντας ως πηγή έμπνευσης τη συνεχή προσπάθεια να προσφέρει brands που έχουν την υψηλότερη ποιότητα και ταυτόχρονα υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία, δημιούργησε το clinéa, το 1ο refillable skincare brand που μπαίνει δυναμικά στο χώρο του φαρμακείου τον τομέα των προϊόντων Cosmetics & Personal Care. Το πρωτοποριακό clinéa, το οποίο αναπτύχθηκε και παράγεται στις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στα Οινόφυτα, προσφέρει μία πλούσια γκάμα από διαφορετικές σειρές περιποίησης, που συχνά αλλάζουν υφή κατά τη χρήση, με στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη. Η φιλοσοφία της σειράς βασίζεται στο: «Να μας ξαναγεμίζει με ό,τι μας γεμίζει καλό», δημιουργώντας οικολογικές και επαναγεμιζόμενες συσκευασίες με ανταλλακτικές κάψουλες.

 Η τελετή απονομής των Packaging Awards 2023 πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς για την αγορά με  την επιτροπή αξιολόγησης να αναδεικνύει τις κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς για την καινοτομία, το design, τις τεχνολογίες, τα υλικά, αλλά και την προτίμηση του κοινού, σκιαγραφώντας ουσιαστικά και τις κυρίαρχες τάσεις στη συσκευασία σήμερα.

Τα εν λόγω βραβεία αποτελούν μία σημαντική αναγνώριση και ανταμοιβή για την προσπάθεια του Ομίλου Σαράντη να περιορίσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και τη συνεισφορά μας στις τοπικές κοινωνίες, αλλά και μια αναγνώριση της εμπιστοσύνης που έχει επιδείξει το καταναλωτικό κοινό. 

 

Όμιλος Σαράντη

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

Ο Όμιλος Σαράντη απέσπασε 4 Χρυσές Διακρίσεις στα Packaging Awards 2023 κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο “Packaging Brand of The Year” με το πρωτοποριακό clinéa (148,8KB)

Κορυφαίες Διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Procurement Excellence Awards 2024

Ο Όμιλος Σαράντη και το Τμήμα Προμηθειών κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Category Management Initiative με την υποψηφιότητα “Fragrance Excellence: A Category Management journey towards sustainable simplicity and cost optimization” καθώς και Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Manufacturing  με την υποψηφιότητα ”Procurement Team: Mapping the road towards Excellence!”.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies