Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Εθελοντική Δράση με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος από τον Όμιλο Σαράντη

5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

 Ο Όμιλος Σαράντη και η SANITAS αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους για πράσινες πρωτοβουλίες, διοργανώνοντας την πρώτη κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού με το Save Your Hood

Ο Όμιλος Σαράντη και το αξιόπιστο brand SANITAS αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους για την προστασία του περιβάλλοντος διοργανώνοντας την πρώτη εθελοντική ομαδική δράση καθαρισμού με τους εργαζομένους τους,  υποστηρίζοντας τον σκοπό του Save Your Hood. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος,  μια ιδιαίτερη δράση πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 1 Ιουνίου, όπου πάνω από 150 εργαζόμενοι του Ομίλου συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού και της ευρύτερης περιοχής.

Σε αυτή τη συμβολική προσπάθεια, οι εθελοντές γεμάτοι με θετική ενέργεια, συγκεντρώθηκαν στα Μελίσσια και ξεκίνησαν τον καθαρισμό δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την ευθύνη που έχουμε όλοι μας για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την καλλιέργεια συνείδησης μέσω του εθελοντισμού και της ομαδικότητας.

Σύμμαχος της δράσης, οι σακούλες απορριμμάτων νέας τεχνολογίας SANITAS Flex & Strong από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό όπου διαθέτουν ανάγλυφο πλέγμα και 3-στρωματικό φιλμ για ελαστικότητα και εξασφαλισμένη αντοχή ακόμα και για τα πιο αιχμηρά και ‘απαιτητικά’ σκουπίδια, ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπουν καμία διαρροή.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Σαράντη κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλο όγκο απορριμμάτων, κατά κύριο λόγο πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, αποτσίγαρα, χαρτιά, σακούλες αλλά και αλουμινένιες συσκευασίες αναψυκτικών και καλαμάκια. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν πάνω από 15.000 λίτρα απορριμμάτων καλύπτοντας μία έκταση περίπου 33.500τ.μ.

Την ημέρα της δράσης, μοιράστηκαν σε όλους τους εθελοντές, πλήρως εξοπλισμένα kits, δείγματα αντηλιακής προσώπου Carroten, καθώς και μπάρες δημητριακών και χυμοί για ενέργεια.

Στον Όμιλο Σαράντη αναλαμβάνουμε δράσεις σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης  και υποστηρίζουμε την Ατζέντα 2030 για τη βιώσιμη ανάπτυξη που έχουν θέσει τα Ηνωμένα Έθνη. Σε αυτή την κατεύθυνση συν-δημιουργήσαμε το δικό μας ορισμό του “ETHOS” βιώνοντας τις Αξίες μας καθημερινά στον τρόπο που σκεφτόμαστε, ενεργούμε μαζί και αλληλοεπιδρούμε με τους συνεργάτες μας. Αναγνωρίζοντας σε βάθος τη σημαντικότητα της προστασίας του περιβάλλοντος ενώπιων των μελλοντικών γενεών, υλοποιούμε έργα για τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Φροντίζουμε σήμερα, για το αύριο! Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε ανάλογες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής μας  συνδυάζοντας την ισχυρή αναπτυξιακή μας πορεία με τη δημιουργική κοινωνική παρουσία και προσφορά. Η επιχειρηματική μας δράση βασίζεται στην κοινωνική υπευθυνότητα και την ηθική.

 

Contact Info: Eleni Pappa, Corporate Communications Director, epappa@sarantisgroup.com , tel. +30 210 6173065

Όμιλος Σαράντη

 Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

Εθελοντική Δράση με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος από τον Όμιλο Σαράντη (115,8KB)

Κορυφαίες Διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Procurement Excellence Awards 2024

Ο Όμιλος Σαράντη και το Τμήμα Προμηθειών κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Category Management Initiative με την υποψηφιότητα “Fragrance Excellence: A Category Management journey towards sustainable simplicity and cost optimization” καθώς και Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Manufacturing  με την υποψηφιότητα ”Procurement Team: Mapping the road towards Excellence!”.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies