Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Επέκταση της συνεργασίας του Ομίλου Σαράντη με την Sodalis Group για τη διανομή των μαλακτικών ρούχων Tesori d’oriente

22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Ο  Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, πιστός στη φιλοσοφία του να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που οι καταναλωτές αγαπούν και εμπιστεύονται κάθε μέρα, διευρύνει τη συνεργασία του με την εταιρεία Sodalis Group. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Σαράντη αναλαμβάνει από το 2023 την αντιπροσώπευση και διανομή των Νέων Συμπυκνωμένων Μαλακτικών Ρούχων Τesori d’ Oriente στην ελληνική αγορά ευρείας διανομής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Σαράντη έχει πολυετή συνεργασία με την Sodalis Group, διανέμοντας, τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε άλλες χώρες δραστηριοποίησής του, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και περιποίησης όπως το σαμπουάν Wash & Go, τα αφρόλουτρα Vidal, τα αποτριχωτικά Strep, καθώς επίσης και τα αρώματα, αποσμητικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος Τesori d’ Oriente.

Στόχος του Ομίλου είναι να αποτελεί προμηθευτή πρώτης προτίμησης για όλους τους πελάτες του, δίνοντας έμφαση στην προσφορά ενός ισορροπημένου χαρτοφυλακίου προϊόντων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό, η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου που πραγματοποιείται με την επέκταση της συνεργασίας των δύο εταιρειών στην κατηγορία των Μαλακτικών Ρούχων, έρχεται να αναπτύξει την εν λόγω κατηγορία και να ενισχύσει την παρουσία του Ομίλου στο κανάλι της ευρείας διανομής.

Η φιλοσοφία του Τesori d’ Oriente βασίζεται στην έννοια της ολιστικής ευεξίας, η οποία προάγει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική ισορροπία και αποτελείται από μια πλήρη γκάμα προϊόντων προσωπικής φροντίδας, που διακρίνονται για την ποιότητα τους και τα μοναδικά αρώματά τους που αφήνουν ένα αισθησιακό και μαγευτικό άρωμα στην επιδερμίδα.

Tα νέα συμπυκνωμένα Μαλακτικά Ρούχων Τesori d’ Oriente εμπνέονται από τους Θησαυρούς της Ανατολής και χαρίζουν απίστευτο άρωμα στα ρούχα που διαρκεί έως και 8 εβδομάδες!  Επιπρόσθετα, δεν περιέχουν συνθετικά και χρωστικές και προστατεύουν τις ίνες των ρούχων διασφαλίζοντας εξαιρετική απαλότητα και διευκολύνοντας έτσι το σίδερο.  Η συγκεκριμένη σειρά αποτελείται από τρεις μοναδικούς κωδικούς: Το White Musk με το φίνο και διακριτικό άρωμα του λευκού μόσχου και ροζ τριαντάφυλλου, το επιβλητικό Byzantium με το ιδιαίτερο άρωμα του λάβδανου (του μύρου της Ανατολής) και του μαύρου ρόδου και με το Thalassotherapy με τη θαλάσσια αύρα φρεσκάδας, τις νότες λεβάντας και του σανταλόξυλου.

Η εν λόγω συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών πρόκειται για μία συνεργασία που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αγορά των μαλακτικών ρούχων, αλλά και μία ακόμα επιβεβαίωση της εδραιωμένης θέσης του Ομίλου Σαράντη στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων.

Συνεχίζοντας δυναμικά ο Όμιλος υποστηρίζει ως στρατηγικός εταίρος το όραμα των συνεργατών και των πελατών του για ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα ακολουθεί την αναπτυξιακή στρατηγική του που δημιουργεί βιώσιμη κερδοφόρα ανάπτυξη και αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους.

 

Contact Info: Eleni Pappa, Corporate Communications Director, epappa@sarantisgroup.com , tel. 210 6173065

Όμιλος Σαράντη  

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Επέκταση της συνεργασίας του Ομίλου Σαράντη με την Sodalis Group για τη διανομή των μαλακτικών ρούχων Tesori d’oriente (365,6KB)

Ο Όμιλος Σαράντη λανσάρει τα νέα Noxzema Αφρόλουτρα Bonuspack και τα νέα Noxzema Υγρά Κρεμοσάπουνα

Ο Όμιλος Σαράντη, αποδεικνύει τη δέσμευσή του για μια διαρκώς δυναμική φιλοσοφία έρευνας και ανάπτυξης ενώ παράλληλα επενδύει στην ελληνική αγορά, εκσυγχρονίζοντας το εργοστάσιο παραγωγής του στα Οινόφυτα.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies