Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Super Market Awards 2022

28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε ο Όμιλος Σαράντη στο πλαίσιο της διοργάνωσης των φετινών Supermarket Awards, τον θεσμό που αναγνωρίζει και επιβραβεύει κάθε χρόνο τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τις αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο, οι οποίες συνέβαλαν ουσιαστικά στην αναβάθμιση των επιχειρήσεων και του λιανεμπορίου τροφίμων συνολικά. 

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Σαράντη απέσπασε:

- Silver βραβείο στην κατηγορία «Επιτυχημένο επαναλανσάρισμα σειράς προϊόντων» με τη μάρκα Noxzema, την κορυφαία μάρκα προσωπικής περιποίησης. Το Noxzema megabrand το 2022 επανασυστήθηκε στο κοινό με νέα εικόνα και ξεχωριστή ανδρική σειρά, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την απαράμιλλη προσήλωση του Ομίλου για προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας.

- Silver βραβείο στην κατηγορία Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος/Σειρά Προϊόντων με τη μάρκα Sanitas, με το νέο της λανσάρισμα σακούλας απορριμμάτων νέας τεχνολογίας Flex & Strong, μιας σειράς που για ακόμα μια φορά αποδεικνύει τη δέσμευση της μάρκας για καινοτόμα προϊόντα που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες του νοικοκυριού.

Η βράβευση έλαβε χώρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία 250 εκπροσώπων εταιρειών και θεσμικών φορέων, η τελετή απονομής των Supermarket Awards. Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων – που σημείωσαν νέο ρεκόρ στον αριθμό- από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι των σημαντικότερων φορέων του κλάδου, ακαδημαϊκοί και ειδικοί αναλυτές.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις ήρθαν ως επιβράβευση των προσπαθειών μας να προσφέρουμε αγαπημένα και αξιόπιστα προϊόντα που φτιάχνουν τη διάθεση και κάνουν την κάθε μέρα καλύτερη μέσα από κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής. Στην πορεία μας αυτή η καινοτομία και η ποιότητα, καθώς και η επιχειρηματική ηθική αποτελούν τις κύριες δεσμεύσεις μας και προσδιορίζουν τον σκοπό μας.

 

Όμιλος Σαράντη

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε απλές και όμορφες λύσεις που φτιάχνουν τη διάθεση, που κάνουν την κάθε μέρα καλύτερη, που δημιουργούν βιώσιμη αξία. Η δραστηριότητά μας επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία– ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Super Market Awards 2022 (207,8KB)

Ο Όμιλος Σαράντη και τα καταστήματα Hondos Center στηρίζουν για 2η συνεχή χρονιά το έργο του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Φοίβη!

Δες τον Κόσμο με άλλο χρώμα! Στηρίζουμε τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Φοίβη! Ο Όμιλος Σαράντη και τα καταστήματα Hondos Center ενώνουν τις δυνάμεις τους, μέσω της καμπάνιας «Δες τον Κόσμο με άλλο Χρώμα», για 2η συνεχόμενη χρονιά,  στοχεύοντας να ευαισθητοποιήσουν το καταναλωτικό κοινό γύρω από τα θέματα κακοποίησης των γυναικών και προσκαλούν τη συμμετοχή του στην ενίσχυση και στήριξη αυτών των γυναικών, μέσω του Ξενώνα Φοίβη και του έργου του.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies