Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Ο Όμιλος Σαράντη και η Lanes διακρίθηκαν στα Best in Pharmacy Awards 2022

6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Η Lanes, προϊόν του Ομίλου Σαράντη, ως η no1 μάρκα στην κατηγορία της βιταμίνης C* συνεχίζει να καινοτομεί και να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά συμμετείχε στα Best in Pharmacy Awards 2022, το θεσμό επιβράβευσης καλών πρακτικών Marketing και Καινοτομίας προϊόντων φαρμακείου και διακρίθηκε για το καινοτόμο νέο συμπλήρωμα, Lanes Defense Booster, με το Bronze Award στην κατηγορία «Καλύτερο προϊόν για την προστασία από τον Covid-19» αλλά και για την λιποσωμιακής μορφής βιταμίνη C της Lanes Liposomal Vitamin C 1000mg  με το Silver Award στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα Διατροφής».

Όσον αφορά τα συμπληρώματα βιταμινών C, η απορροφησιμότητα και η βιοδιαθεσιμότητα ενός τέτοιου σκευάσματος αποτελούν τα κλειδιά για την εξασφάλιση της αξιοποίησης και αποτελεσματικότητας του από τον οργανισμό. Μία τεχνολογία που γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής είναι αυτή των λιποσωμάτων. Τα λιποσώματα είναι μικροσκοπικά σωματίδια λίπους τα οποία αποτελούνται από φωσφολιπίδια, τα ίδια δομικά συστατικά με εκείνα των κυτταρικών μεμβρανών. Έχουν το ρόλο του μεταφορέα δραστικών ουσιών οι οποίες ενθυλακώνονται μέσα τους, όπως η βιταμίνη C. Λόγω των δομικών χαρακτηριστικών τους βοηθούν στη βελτίωση της βιοδιαθεσιμότητας και της απόδοσης της δραστικής ουσίας που μεταφέρουν. Με γνώμονα τα παραπάνω η Lanes λάνσαρε ένα συμπλήρωμα διατροφής προηγμένης τεχνολογίας αποδέσμευσης, που περιέχει βιταμίνη C ενσωματωμένη σε λιποσώματα, για ενισχυμένη τόνωση και μέγιστη απορρόφηση, την Lanes Liposomal Vitamin C 1000mg.

Τα Best in Pharmacy Awards 2022 διοργανώθηκαν για μια ακόμα χρονιά από τη BOUSSIAS. Στη φετινή διοργάνωση υπήρχαν ανανεωμένες κατηγορίες που σκοπό είχαν να επιβραβεύσουν την ποιότητα και την καινοτομία στα προϊόντα φαρμακείου και ταυτόχρονα την δημιουργικότητα και την στρατηγική που αφορά τις μάρκετινγκ πρακτικές προώθησής τους στην αγορά.

*IQVIA, στοιχεία πωλήσεων φαρμακείων σε τεμάχια Full Year 2021, 04 Vitam. Miner. & Nutrit. Suppl., κατάταξη σε MNF

 

Όμιλος Σαράντη ​

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

Λίγα λόγια για τη Lanes

Η Lanes είναι μία μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής η οποία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή, προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής διατροφικής αξίας. Η συνεχής ανάπτυξη του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου, προσφέρει εξιδεικευμένα προϊόντα & στοχευμένες λύσεις για κάθε καταναλωτική ανάγκη, ώστε μέσα σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, να μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, για να ζεις αυτά που θες!

Ο Όμιλος Σαράντη και η Lanes διακρίθηκαν στα Best in Pharmacy Awards 2022 (214,1KB)

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Κατόπιν της από 08/11/2023 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρίας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ (η «Εταιρία») καλούνται οι κ.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies