Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

O Όμιλος Σαράντη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δασών μέσω της πρωτοβουλίας δεντροφύτευσης της bioten στις Φιλιππίνες

21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Η bioten, ένα brand προσωπικής φροντίδας του Ομίλου Σαράντη, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Δασών μέσω της εν εξελίξει ΕΚΕ ενέργειας αναδάσωσης στις Φιλιππίνες

Ο Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, φροντίζει μέσω εταιρικών αλλά προϊοντικών του πρωτοβουλιών να επιδρά θετικά στις χώρες της δραστηριοποίησης του, ενισχύοντας το κοινωνικό και περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Φέτος, με αφορμή την 21η Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα των Δασών κατά την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, η αγαπημένη μάρκα του Ομίλου bioten κάνει μια αναδρομή στην εκστρατεία δενδροφύτευσης που ξεκίνησε το 2020 στις Φιλιππίνες, στοχεύοντας να φυτεύσει συνολικά 88 χιλιάδες δέντρα στην επαρχία Zambales.

Ζούμε σε μια εποχή πρωτόγνωρων προκλήσεων με την κλιματική αλλαγή να αποτελεί μια πιεστική πραγματικότητα που λειτουργεί ως επιτακτικός μοχλός αλλαγής σε όλα τα επίπεδα. Με πυξίδα αυτή την συνειδητοποίηση, ο Όμιλος Σαράντη κάνει τις δικές του προσπάθειες να εντείνει τη δυναμική του προς την Βιώσιμη Παραγωγή και Κατανάλωση, ενώ παράλληλα μειώνει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, συμβάλλοντας σε ένα πιο πράσινο μέλλον για όλους.

Συγκεκριμένα, η bioten αφενός μέσω της φιλοσοφίας της σε επίπεδο προϊόντος αφετέρου μέσω των δράσεων της σέβεται το περιβάλλον και αποτελεί θερμό υποστηρικτή της βιωσιμότητας και των φυσικών πόρων.  Στα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνονται extracts και actives που προέρχονται κατά 100% από βιώσιμες πήγες, είναι vegan friendly, η συσκευασία προέρχεται από υπεύθυνες βιώσιμες πηγές ενώ παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε του συστατικό online.

Σε επίπεδο ΕΚΕ ενεργειών η bioten με αφορμή την έκρηξη του όρους Pinatubo το 1991 στην επαρχία Zambales στο ηφαιστειακό τόξο Luzon των Φιλιππίνων, που θεωρήθηκε ως η δεύτερη μεγαλύτερη ηφαιστειακή έκρηξη του 20ού αιώνα αφήνοντας τη γη απογυμνωμένη, φρόντισε να λάβει δράση και να αναζωογονήσει την ευρύτερη περιοχή μέσω της δεντροφύτευσης.

Μόλις το 2020, έγινε συμφωνία με τις φυλές Yangil και Banawen για την αναφύτευση της περιοχής. Ο Όμιλος Σαράντη μέσω της bioten, μαζί με τους συνεργάτες του: την ΜΚΟ For the Future, Madtravel.org, I-Face και την Influencer του brand Nadine Lustre, ενίσχυσαν την όλη πρωτοβουλία το 2021, με στόχο τη φύτευση 88 χιλιάδων δέντρων. Το 2021, επιτεύχθηκε η φύτευση 13 χιλιάδων δέντρων. Ενώ το 2022, υπάρχει ο στόχος της φύτευσης 30 χιλιάδων δέντρων. Κεντρικό μέλημα, να πιαστεί ο απόλυτος πράσινος στόχο της φύτευσης συνολικά 88 χιλιάδων δέντρων που θα δώσουν πνοή στην περιοχή και μια ζωή ευμάρειας στις φυλές.

Τόσο ο Όμιλος Σαράντη όσο και η bioten, στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με  θέματα αειφόρου ανάπτυξης. Η αειφόρος διαχείριση των δασών και η χρήση των πόρων τους είναι το κλειδί για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής που θα συμβάλει στην ευημερία των σημερινών και των μελλοντικών γενεών. Ατενίζοντας το μέλλον, ο Όμιλος εντείνει τις προσπάθειες του στις Φιλιππίνες ώστε να ολοκληρωθεί η ενέργεια, βάζοντας το λιθαράκι της στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής.

 

Όμιλος Σαράντη

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε απλές και όμορφες λύσεις που φτιάχνουν τη διάθεση, που κάνουν την κάθε μέρα καλύτερη, που δημιουργούν βιώσιμη αξία. Η δραστηριότητά μας επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία, Ουκρανία και Ρωσία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

bioten

Το bioten είναι μια δημοφιλής μάρκα προϊόντων προσωπικής φροντίδας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα και τα φυσικά συστατικά. Διαθέτει μία ευρεία ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν ανάγκες περιποίησης προσώπου και σώματος.

O Όμιλος Σαράντη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δασών μέσω της πρωτοβουλίας δεντροφύτευσης της bioten στις Φιλιππίνες (353,6KB)

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Κατόπιν της από 08/11/2023 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρίας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ (η «Εταιρία») καλούνται οι κ.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies