Sarantis Worldwide


Επισκεφτείτε το site του Ομίλου

Όμιλος Σαράντη| ελληνικά

Ή επιλέξτε από τα παρακάτω

Ο ‘Ομιλος Σαράντη μέσω του Noxzema εντείνει τις δράσεις του για τη συλλογική ασφάλεια, σε συνεργασία με τα My market.

7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Χορηγεί πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης παιδιών σε ιδρύματα για τη διασφάλιση της υγείας μέσα από το πλύσιμο των χεριών και στηρίζει τα σχολεία 10 μικρών νησιών της Ελλάδας, σε συνεργασία με τα My market.

Ο Όμιλος Σαράντη, πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, συνεχίζει τις δράσεις του για τη συλλογική ασφάλεια και υγιεινή, μέσω του brand Noxzema, που είναι ταυτόσημο με την προστασία, τη φροντίδα και την αξιοπιστία. Εστιάζοντας αυτή τη φορά στα παιδιά ενώνει τις δυνάμεις του με τα My market και από κοινού στηρίζουν την οργάνωση Άγονη Γραμμή Γόνιμη και το Mum Institute για την πραγματοποίηση ενός προγράμματος εκπαίδευσης και ενημέρωσης σε ιδρύματα φροντίδας και περίθαλψης παιδιών για την ασφάλεια της υγείας, μέσα από το πλύσιμο των χεριών. Παράλληλα, προσφέρει στήριξη στα σχολεία δέκα μικρών νησιών της Ελλάδας, δωρίζοντας μπάρες σαπουνιού για την κάλυψη των αναγκών τους για έναν ολόκληρο χρόνο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά επισκέψεων σε ιδρύματα με σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση των παιδιών που ζουν εκεί, ώστε να συνδέσουν την καθημερινή υγιεινή με την υγεία και την πρόληψη από τους ιούς, μετατρέποντάς  το πλύσιμο των χεριών σε μία διασκεδαστική συνήθεια. Τα παιδιά θα μάθουν πώς αναπτύσσονται τα μικρόβια και πώς αυτά μπορούν να μεταδοθούν με βρώμικα χέρια. Ακόμη, θα λάβουν πρακτικές συμβουλές γύρω από τα απαραίτητα βήματα για ένα αποτελεσματικό πλύσιμο των χεριών, τη συχνότητα, καθώς και εναλλακτικούς τρόπους προστασίας αν δεν υπάρχει πρόσβαση σε νερό και σαπούνι.

Πέρα από την χορηγούμενη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών για την προστασία μέσα από την προσωπική καθαριότητα, το Noxzema προσφέρει έμπρακτη στήριξη σε παιδιά απομακρυσμένων περιοχών την Ελλάδας, εφοδιάζοντας, μέσω δωρεάς, τα σχολεία 10 μικρών νησιών της χώρας μας με μπάρες σαπουνιών για την κάλυψη των αναγκών τους για ένα χρόνο. Η δωρεά απευθύνεται στα δημόσια σχολεία στην Ηρακλειά, τη Δονούσα, τη Σχοινούσα, τα Κουφονήσια, τον Άγιο Ευστράτιο, την Αστυπάλαια, τη Χάλκη, τις Οινούσσες, το Αγαθονήσι και την Ανάφη.

Οι νέες δράσεις φροντίδας που πραγματοποιούνται με τη στήριξη του Noxzema έρχονται σε συνέχεια της προσφοράς του για είδη καθαρισμού των χεριών στους οργανισμούς «Γιατροί του Κόσμου», «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς και την προσφορά ειδών προσωπικής υγιεινής στα ιδρύματα «Χαμόγελο του Παιδιού», «Καταφύγιο Αγάπης & Συμπαράστασης», «Γηροκομείο Αθηνών» και «Ηλιαχτίδα», για ένα χρόνο, σε μια συγκυρία που οι ανάγκες για τα συγκεκριμένα είδη παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες.

Η οργάνωση Άγονη Γραμμή Γόνιμη υλοποιεί τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά & πολιτιστικά προγράμματα σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Στόχος των προγραμμάτων είναι η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό για όλους, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους. Από το 2007 έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1100 επισκέψεις σε 95 νησιά και χωριά κατά τη χειμερινή περίοδο. Οι δράσεις της περιλαμβάνουν διαδραστικές βιωματικές εμπειρίες, εργαστήρια επιμόρφωσης, διαλέξεις, εκθέσεις, εμπλουτισμό βιβλιοθηκών, ιατρικές εξετάσεις, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες και δωρεές. Τα προγράμματα απευθύνονται κυρίως σε παιδιά, χωρίς να αποκλείουν τους ενήλικες.

Το Mum Institute είναι µία φιλανθρωπική πρωτοβουλία µε σκοπό την κοινωνική ευθύνη και την προσφορά, που ξεκίνησε από την κοινωνική λέσχη κεραμικής, βιβλίου και φαγητού Mum Social Club. Το Mum Institute απαρτίζεται από την καλλιτεχνική και δημιουργική σκηνή της πόλης: καλλιτέχνες, σεφ, αρχιτέκτονες, επιμελητές, σχεδιαστές και πολλοί άλλοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και φιλοδοξούν να βοηθήσουν τις κοινότητες και τις ευπαθείς οµάδες που βρίσκονται σε ανάγκη. Σε συνεργασία µε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, το Mum Institute ανέλαβε τη σίτιση και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες για 30 κορίτσια, σε εφηβική ηλικία, που διαµένουν στην “Παιδόπολη Αγία Βαρβάρα”. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν σεµινάρια µαγειρικής, κεραµικής, καλλιτεχνικής έκφρασης, αρχιτεκτονικής, µαθήµατα yoga και κυκλικής γυµναστικής, καθώς και την κατασκευή ενός συλλογικού λαχανόκηπου.

 

Ο Όμιλος Σαράντη θα συνεχίσει τις κοινωνικές δράσεις προσφοράς με στόχο την ασφάλεια και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων με πρωταγωνιστές πάντα τα brands του.

Follow us on NoxzemaGreece and on NoxzemaGreece

Σχετικά με το Noxzema:

Το Noxzema έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1990 και από τον Οκτώβριο του 2014 ανήκει στο portfolio των προϊόντων της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. Μέσα από όλες τις προϊοντικές κατηγορίες του, έχει ταυτιστεί με την αποτελεσματικότητα και τη φροντίδα για την επιδερμίδα. Το Noxzema διαθέτει προϊόντα υψηλή ποιότητας, δερματολογικά ελεγμένα, που ικανοποιούν καθημερινά τις ανάγκες χιλιάδων γυναικών και αντρών. Χάρη στην εξειδίκευση και την τεχνογνωσία του μέσω εργαστηριακών ερευνών, προσφέρει σίγουρη αποτελεσματικότητα και προστασία που διαρκεί. Παράλληλα, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση των προϊόντων του, σέβεται και φροντίζει την επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς. Το Noxzema  αποτελείται από προϊόντα διαφορετικών προϊοντικών κατηγοριών όπως αποσμητικά, προϊόντα pre-shave και after-shave, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα και μπάρες σαπουνιού.

Σχετικά με τα My market:

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 225 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Όμιλος Σαράντη

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Ουκρανία και Ρωσία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθείστε μας στο Linkedin

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Noxzema: Μάνος Γαλανός, T: + 30 210 6173626, e-mail: mgalanos@sarantisgroup.com

Ogilvy: Αλίκη Θεράπου, Τ: +30 210 6660403, e-mail : aliki.therapou@ogilvy.com

Κατεβάστε σε PDF (446,0KB)

Ο Όμιλος Σαράντη συνεχίζει την πολυδιάστατη συνεισφορά του μέσω του STR8 στηρίζοντας το έργο του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ για πιο ασφαλή γήπεδα

Ο Όμιλος Σαράντη, πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό των πολιτών, αυτή τη φορά φροντίζοντας για μια καλύτερη και ασφαλέστερη καθημερινότητα, κατά την περίοδο του #ΜένουμεΑσφαλείς, μέσα από το STR8.
Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies